rendeles@bidpromo.hu I +36 20 264 3849

EGYEDI PÓLÓ KÉSZÍTÉS - GYORS ÁTFUTÁSI IDŐVEL


A mottónk: Póló nyomtatás egyszerűen!
Célunk, hogy megkönnyítsük számodra a póló rendelés folyamatát. Tudjuk, hogy nem egyszerű a rengeteg szín, fazon és méret között eligazodni. Mi segítünk neked megtalálni az igényeidnek megfelelő minőségű és árfekvésű pólót.
Ingyenesen látványtervet készítünk és gyorsan elkészítjük.
ÁRAJÁNLATOT KÉREK



DIZÁJN ÉS FUNKCIÓ!
A szivárvány minden színe megtalálható póló kínálatunkban. A normál kerek nyakú fazonokon kívül, sokféle más is elérhető, pl: galléros, v nyakú, ujjatlan, hosszú ujjú stb. Nálunk közel 1000 féle póló közül válogathatsz. Férfi, női, unisex és gyerek pólókat tartunk készleten.

Egy szép nyomattal ellátott pólót szívesen hordnak akár évekig is.


ANYAGOK
A legkorszerűbb anyagok közül választhat. A természetes anyagot kedvelőknek a pamut, biopamut és juta táskákat ajánljuk. Sok táskánk készül újrahasznosított pamut (Fairtrade pamut) vagy újrahasznosított műanyag (RPET) anyagból. Számunkra is fontos a környezettudatosság.


ÁRFEKVÉS
Közel 1000 féle pólónk közül biztosan megtalálod azt,  ami árfekvésben is megfelelő. Szívesen segítünk a választásban!
ÁRAJÁNLATOT KÉREK




EMBLÉMÁZÁS

A póló anyagától és a rendelni kívánt darabszámtól függően segítünk kiválasztani a legkedvezőbb árú emblémázási módot. Szitanyomással, transzfernyomással és digitális transzfernyomással dolgozunk. A nyomatot tekintve maximalisták vagyunk. Az általunk készített nyomat szép élénk színű, a kontúrok jól kivehetőek.



CÉGES PÓLÓK

SULI PÓLÓK

KÓRUS PÓLÓK

SPORTEGYESÜLETI PÓLÓK

PÓLÓ TÁBOROZÓKNAK

VENDÉGLÁTÓS PÓLÓK


VÉLEMÉNYEK

rendeles@bidpromo.hu I +36 20 264 3849